• WZK

  Omni Vereniging

 • WZK

  Zwemmen

 • WZK

  Diplomazwemmen

 • WZK

  Wedstrijdzwemmen

 • WZK

  Onderwatersport

 • WZK

  Waterpolo

 • WZK

  Dance & Aerobics

 • WZK

  Loopgroep

Omni vereniging WZK Wassenaar bestaat 90 jaar!

De OMNI vereniging WZK in Wassenaar viert haar 90 jarig jubileum. De OMNI vereniging WZK bestaat uit een 4 tal sub verenigingen, te weten: Zwemmen (waterpolo, wedstrijdzwemmen en elementair zwemmen), Dance & Aerobics, Onderwatersport en Tri-team (hardloop vereniging).

Om WZK Wassenaar onder de aandacht te brengen organiseren wij een open dag op 25 augustus 2018!

 

Bekijk de promo video hier: Klik hier voor het filmpje
In deze video wordt aandacht geschonken aan de open dag die plaats vind op 25 augustus 2018.

 

Tijdens de open dag kan je kennis maken met onder andere de sporten: Waterpolo, Wedstrijdzwemmen en Duiken maar ook zullen de niet zwemsporten zoals Tri-Team en Dance & Aerobics aanwezig zijn.

De indeling van de dag is als volgt:

Tijdens de open dag van 14:00 uur tot 17:00 uur kunt u onder andere een proefduik maken, maar ook een clinic volgen van Wedstrijdzwemmen en/of Waterpolo. 

Buiten het zwembad zal ook veel te doen zijn, namelijk: een start to run clinic van het Tri-Team en een workshop van Dance & Aerobics!

Hieronder per sport meer informatie:

 

WATERPOLO

Maak nu kennis met waterpolo!

Bij de mini’s (tot 10 jaar) worden de kinderen spelenderwijs de waterpolovaardigheden bijgebracht. Zij spelen op een klein veld met 5 tegen 5. Een aantal keer per jaar spelen ze toernooitjes met de andere verenigingen in de regio Haaglanden. Vanaf de E-tjes (10 -12 jaar) wordt er competitie gespeeld met 5 tegen 5 en kleine doeltjes. Vanaf 12 jaar speelt men over het hele zwembad met 7 tegen 7. Het belangrijkste is het leren van het spel en het plezier hebben in samen sporten. Kom op de open dag eens meedoen om te zien of je het leuk vindt (geen leeftijdsbeperking, ook de ouderen mogen het proberen!!). Daarna mag je nog eens een maand gratis meetrainen om te zien of je het echt leuk vindt! 


WEDSTRIJDZWEMMEN

Een clinic borstcrawltechniek! Altijd al goed willen leren borstcrawlen, maar nooit actie ondernomen? Dan is nu het moment! Op de open dag kan je je inschrijven voor een uur borstcrawltechniek training .

Van 14.00 tot 15.00 uur – (max. 18 pers.)
Van 15.00 tot 16.00 uur – (max. 18 pers.)
Van 16.00 tot 17.00 uur – (max. 18 pers.)

Voorinschrijving kan via lillian@wzk -wedstrijdzwemmen.nl  om zeker te zijn van een plaats, onder vermelding van: naam, leeftijd en zwemervaring . Er kan ook worden ingeschreven op de open dag zelf, maar vol = vol! 

 

Om deel te nemen aan de clinic van Waterpolo en/of Wedstrijdzwemmen is het volgende vereist:

        - Zwemkleding
        - Minimaal zwemdiploma A en B

 

DANCE & AEROBICS

Biedt de mogelijkheid voor dames vanaf 18 jaar om in een gezellige en ontspannende sfeer aan conditie en gezondheid te werken. Tijdens de open dag van WZK presenteert Dance en Aerobics zich door het geven van workshops. Doe de sportschoenen aan en kom langs om mee te doen met een workshop.

Programma:

14.15 uur – aerobics
15.00 uur – jazzdance
15.45 uur – aerobics
16.30 uur – jazzdance.

Plaats: voor de ingang van SportPlaza , het Sterrenbad.

Tijdens de workshops is informatie te krijgen over de lestijden, de leslocaties, kleding en conditie eisen.

 

DUIKEN
Wil je een keer langskomen voor een introductieduik? Dat kan altijd en normaal vragen wij een bijdrage van 20 euro . Maar op de open dag is dat gratis en geheel vrijblijvend! Wil je zeker zijn van een plaats maak dan gebruik van de voorinschrijving. Vol is Vol en met een inschrijving ben je verzekerd van een plaats. Voor een proefduik zijn de volgende dingen van belang voor een veilige deelname: 

-  Minimum leeftijd 18 jaar
-  Minimaal zwemvaardigheid B
-  Eigen verklaring van gezondheid invullen (vooraf ondertekenen)
-  Volgen van een korte veiligheidsinstructie
-  Aanwijzingen van de instructeur opvolgen
-  Zwemkleding en een T shirt meenemen naar de open dag (voor het duiken nodig)
-  Indien aanwezig eigen duikbril en vinnen meebrengen

Voor duiken dient u zich in te schijven via  Inschrijfformulier Duiken open dag

 

 

TRI-TEAM
Vanaf 14.00 uur kunt u deelnemen aan een proeftraining hardlopen. De ervaren trainers van het WZK Tri-team zullen u in 1,5 uur laten zien dat beginnen met hardlopen helemaal niet saai of ingewikkeld is, maar vooral leuk, ontspannen en gezond! Er wordt gestart met een warming-up, looptechnische oefeningen, een kernprogramma en een cooling down.

Er is plek voor maximaal 25 lopers. U kunt zich aanmelden voor deze middag via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . U ontvangt dan een bevestiging hiervan.
Deze proeftraining staat open voor beginnende lopers, maar ook voor de ervaren loper die looptechniek onder de knie wil krijgen.

Mocht u na deze training enthousiast zijn en een 7 weeks programma willen volgen, dan kunt u kijken of er nog plek is bij Start to Run Wassenaar, die zaterdag 1 september start.

 

 


 

Komt u allen!  Tot de 25e !!

 

Lustrumberichten

Clubhuis

De naam van de clubruimte is: 'De Bovenkamer' (bedacht door Vincent Kerkhoven. Voor beschikbaarheid van de clubruimte kijk hier in de agenda; deze verschijnt dan in een nieuw venster.

Club van 100

W.Z.K.’s Club van 100 is een vereniging die W.Z.K. financieel ondersteunt. Door middel van een contributie van € 50,- per jaar, -(vroeger ƒ 100,--, vandaar de naam)-, ondersteunen wij de Omni sportvereniging W.Z.K.

Dompeling Bokaal

De “DOMPELING BOKAAL” is een onderscheiding (beker) die jaarlijks uitgereikt wordt aan een persoon of een groep van personen die zich voor WZK op een uitzonderlijke manier heeft (hebben) ingezet...lees meer